Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Lukasz Lucky Luke Wojciech Strozak Jerzy polak Kamil Gr arek renegade Grzegorz Cichocki Paulina Brzo Bondzio Marcin 1985 Czarek. (5857 niezalogowanych)
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Marcinlbn napisał:
Fiona66 napisał:
I jeszcze jedno bucu, za swoje pieniadze mozesz sobie kupic panienke na chwile i pochwalic sie swoim norweskim Problem w tym, syke, ze to ja, ze swoim duzo nizszym dochodem rocznym, mam przyjemnosc bywac np. na kameralnym koncercie w Grand Hotelu z rodzina krolewska, a pozniej bawic sie nimi na raucie do poznych godzin nocnych Jako zaproszony gosc, nawet nie jako osoba towarzyszaca i nie jako obsluga, matole... Tego i podobnych atrakcji, ktore mi sie zadarzaja (dzieki bieglej znajomosci jezyka, ale nie norweskiego nie kupisz za swoje pieniazki, chocbys sie ze....l

Nie rób z siebie nie wiadomo kogo pusta jesteś i tyle, czytając Twoje posty wcale nie wnioskuję że jesteś super inteligentna, ludzie inteligentni tak się nie zachowują, Twoje argumenty za i przeciw opierasz tylko na własnej osobie tak jakbyś była pępkiem świata i wyznacznikiem wszelkich trendów (zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych), a twoje opowieści brzmią jak zwykłe trolowanie w internecie. Rodzina królewska w Norwegii jest tak niedostępna że możesz ich spotkać nawet w IKEA ;]

kolejny buc... W dalszej czesci, ktorej o dziwo nie zacytowales , napisalam wyraznie, ze moj post jest wylacznie do Syke i ze do nikogo innego tak bym nie napisala. W odroznieniu do Syke, ktory obraza wszystkie Polki.
Czy moje opwiesci sa dla Ciebie prawdziwe, czy nie, to mnie tyle obchodzi co zeszloroczny snieg

Wlasnie dlatego, ze nie jestem pusta, to jestem tam, gdzie jestem Wlasnie dlatego, ze nie robie z siebie nie wiadomo kogo. Rowniez dlatego, ze ludzie wsrod ktorych mam przyjemnosc sie obracac nie robia z siebie nie wiadomo kogo. Dlatego, ze umarli by ze wstudu, gdyby mieli jak Syke wyznaczac wartosc czlowieka, wartosc zycia - kasa Notabene, gdyby mieli to robic, to Syke, ze swoim wycharowanym dochodem rocznym bylby dla nich.....nie bylby wogole

Reasumujac, nic, a nic nie zrozumieles z tego co napislalam, dlatego mnie nie dziwi Twoje oburzenie
Na drugi raz, jak chcesz przeinaczac sens czyjejs wypowiedzi na "swoj kopyt", to postaraj sie bardziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Fiona66 napisał:

kolejny buc... W dalszej czesci, ktorej o dziwo nie zacytowales , napisalam wyraznie, ze moj post jest wylacznie do Syke i ze do nikogo innego tak bym nie napisala. W odroznieniu do Syke, ktory obraza wszystkie Polki.
Czy moje opwiesci sa dla Ciebie prawdziwe, czy nie, to mnie tyle obchodzi co zeszloroczny snieg

Wlasnie dlatego, ze nie jestem pusta, to jestem tam, gdzie jestem Wlasnie dlatego, ze nie robie z siebie nie wiadomo kogo. Rowniez dlatego, ze ludzie wsrod ktorych mam przyjemnosc sie obracac nie robia z siebie nie wiadomo kogo. Dlatego, ze umarli by ze wstudu, gdyby mieli jak Syke wyznaczac wartosc czlowieka, wartosc zycia - kasa Notabene, gdyby mieli to robic, to Syke, ze swoim wycharowanym dochodem rocznym bylby dla nich.....nie bylby wogole

Reasumujac, nic, a nic nie zrozumieles z tego co napislalam, dlatego mnie nie dziwi Twoje oburzenie
Na drugi raz, jak chcesz przeinaczac sens czyjejs wypowiedzi na "swoj kopyt", to postaraj sie bardziej

Oczywiście że zrozumiałem, właśnie dlatego że napisałaś publiczny post skierowany tylko do Syke to jesteś pusta. Mogłaś mu to na priv napisać, a że napisałaś na ogólnym forum tzn. że chwalisz się tak samo jak on. Ja twoich opowieści wcale nie neguje czy są prawdziwe czy nie, ale poziom przedstawiasz podobny do Syke a nawet niższy. Chętnie posłucham więcej czym się zajmujesz i oddam Ci pokłony :] może się mylę pisząc że jesteś pusta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Marcinlbn napisał:
Fiona66 napisał:

Oczywiście że zrozumiałem, właśnie dlatego że napisałaś publiczny post skierowany tylko do Syke to jesteś pusta. Mogłaś mu to na priv napisać, a że napisałaś na ogólnym forum tzn. że chwalisz się tak samo jak on. Ja twoich opowieści wcale nie neguje czy są prawdziwe czy nie, ale poziom przedstawiasz podobny do Syke a nawet niższy. Chętnie posłucham więcej czym się zajmujesz i oddam Ci pokłony :] może się mylę pisząc że jesteś pusta...

A ja nie wiem, czy jestes pusty, czy nie pusty, bo mnie to po prostu nie interesuje
Poklony trzasnij sobie przed lustrem

To Ty paneczku wyskoczeles, zem pusta, niby do mnie, a publicznie, a ja przeciez tez posiadam PW
Czyzby przybiegl kociol i chcial przyganiac garnkowi ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Fiona66 napisał:

A ja nie wiem, czy jestes pusty, czy nie pusty, bo mnie to po prostu nie interesuje
Poklony trzasnij sobie przed lustrem

To Ty paneczku wyskoczeles, zem pusta, niby do mnie, a publicznie, a ja przeciez tez posiadam PW
Czyzby przybiegl kociol i chcial przyganiac garnkowi ?

I cieszę się bardzo że nie interesuje Cie czy jestem pusty czy nie, pokłony już sobie strzeliłem tak jak poradziłaś ;]

Co do tego że ja napisałem moją opinie publicznie... porównaj sobie konteksty mojej a Twojej wypowiedzi i wtedy zrób użytek ze swojej głowy (nie wal nią w ścianę).

eot!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
GhostCat ten pan- Sykepleier znany jest już na forum. To nie pierwsze jego wywody na ten temat. Oj potrafi on obrażać ludzi, a zwłaszcza kobiety, stąd ta lawina, która się na niego posypała.

Do Sykepleier:
Gdzieś ty się chłopie chował??? W jakiejś biedzie kompletnej najwyraźniej! Czy ty w życiu głodem przymierałeś, że kochasz tylko pieniądze, a poza nimi wartości żadnych nie masz?
Nie wiem kim jest twoja matka i czy ją w ogóle masz, ale zakładając, że jest kobietą i to Polką powinieneś mieć trochę więcej kultury w stosunku do kobiet w ogóle, a Polek zwłaszcza. No chyba, że... To by wiele tłumaczyło!
Człowieku, ty się ze wszystkiego tłumaczysz! Z tego, jak żyjesz, jakie masz poglądy, ile zarabiasz, na co wydajesz
Wróć do swoich postów, poczytaj, pomyśl (jeśli jeszcze potrafisz), a potem może zrozumiesz dlaczego Giovi napisała ci, abyś:
"Idz do Biedronki, poloz glowe na wage i wcisnij BURAK"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
pokaz mi kogo obrazilem, i gdzie bo ja nie widze, jestescie poprostu przeczulone, a prawda w oczy kole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ok Syke, powiedz jesli mozesz, jak wyglada twoje spotkanie z kobietą? Jak sie umawiasz? Podoba ci sie jakas, podchodzisz, przzedstawiasz sie, mowisz ile zarabiasz, potem pytasz ja ile zarabia i co dalej?
Pytam powaznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Hilton napisał:
Ok Syke, powiedz jesli mozesz, jak wyglada twoje spotkanie z kobietą? Jak sie umawiasz? Podoba ci sie jakas, podchodzisz, przzedstawiasz sie, mowisz ile zarabiasz, potem pytasz ja ile zarabia i co dalej?
Pytam powaznie.

jak to co dalej potem przechodzą do podatków a na końcu do rozliczenia za zeszły rok a jak już po wszystkim są zmęczeni to liczą wspólnie kasę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
w zadnym badz razie wrecz przeciwnie... wystarczy ze wiem jaki ma zawod i czym sie zajmuje i juz wiem, ale tez nie rozmawiam o tym na poczatku , bo to nudne, wogule o tym staram sie nie rozmawiac. pozatym nie musze sie pytac same sie wygaduja , pozatym jestem dosc przystojny i nie musze marnowac czasu na zbedne polowania...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
"Przystojny" to jest pojęcie względne. Ja na przykład z zawodu jestem nauczycielem języka obcego, jaki według ciebie jest moj roczny dochód?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok